Ik vind het fijn dat ik zelf kan bepalen hoe laat ik opsta en eet.
Bewoonster Oudewater

Wie hier niet went, went nergens.
Bewoner Waalwijk

Uw medewerkers van Futura hebben met tranen in hun ogen mij gecondoleerd, dat vind ik zo mooi, ze gaven echt om mijn moeder waren zo betrokken.
O.J.

De overgang naar Futura was groot: tijd voor bewoners; geen overbodige tijdverspilling aan administratie, een oase aan rust en een gezellige sfeer! Dit alles gaf mij weer plezier in het werk.
Medewerkster uit Waalwijk

Er wordt individueel gekeken naar wat nodig is. Ons familielid ervaart vrijheid.
Mantelzorger Waalwijk

Ik wil onze dank uitspreken aan Futura, haar zorgteam en de bewoners, voor de fijne tijd met warme contacten en liefdevolle verzorging die onze vader in Futura is geboden.
B.Z.

Wat ik voornamelijk koester zijn de momenten dat ik met de bewoners een praatje kon maken, en dat ik daar gewoon de tijd voor kon nemen. Het menselijk contact is belangrijk in de zorg die je geeft, en bij Futura Zorg staat dit voorop.
Oud medewerkster Futura

Zeer persoonlijk, zeer mensgericht.
Mantelzorger F.

Even voorstellen: Boskoop

Lydie van Ieperen, locatiebeheerder Futura Zorg Boskoop

Mijn naam is Lydie van Ieperen. Voordat ik in 2018 bij Futura Zorg kwam werken, heb ik gewerkt als teammanager bij de SHR (huisartsenposten). Daarvoor ben ik werkzaam geweest als zorgmanager bij een kraamzorgorganisatie en als centrummanager van een 1e lijns Geboortehuis, wat ik voor de verloskundigen in Harderwijk heb opgezet. Eerder ben ik ook werkzaam geweest als triagist, planner en doktersassistent en 20 jaar als kraamverzorgende in de thuissituatie.

Met deze ervaring in de zorg vervul ik de unieke functie van locatiebeheerder. Wat betreft mijn vrijetijdsbesteding; ik ga graag met vakantie, houd van lekker eten en lezen, daar vind ik echt mijn ontspanning in. Ik hoop op een mooie en langdurige samenwerking met een ieder.

Vergroot lettertype
Vergroot contrast: