Even voorstellen: Boskoop

Robert Zandvliet, locatiebeheerder Futura Zorg Boskoop

Ik ben Robert Zandvliet. Ik ben ruim 40 jaar werkzaam in de zorg en van oorsprong Algemeen en Psychiatrisch Verpleegkundige waarvan vele jaren in managementfuncties in de geestelijke gezondheidzorg en in de ouderenzorg.

De laatste jaren heb ik diverse functies bekleed. Eén van die functies was Manager van de Henri Dunant, het vakantieschip voor zorgbehoevenden van het Rode Kruis; een hele bijzondere baan. Hier heb ik door de hotelfunctie veel over gastvrijheid en service gericht werken geleerd. En heel veel van ons mooie land gezien!

Daarna heb ik, samen met een Psychiater, in Alphen aan den Rijn en Gouda vijf ambulante teams voor mensen met ernstige psychiatrische klachten opgezet en gecertificeerd.

Tot mijn indiensttreding bij Futura Zorg, heb ik drie jaar gewerkt op een een locatie van een ouderenzorgorganisatie. Een organisatie met 2000 medewerkers. Hier stuurde ik twee woonafdelingen aan met overwegend bewoners met lichamelijke beperkingen en de afdeling Welzijn. Ik voel mij meer op mijn gemak in een kleinschalige woon- en werkomgeving. En dat is wat ik bij Futura Zorg heb gevonden. Een bijkomende nieuwe dimensie is dat ik weer veel dichter op de bewoners en het zorgproces zal gaan functioneren. Ook ben ik blij dat ik als leidinggevende veel meer midden in het team sta en ook meewerk in de zorg.  Het algemeen beheer en facilitaire zaken is voor mij geen onbekend terrein. Ook hierin zijn er altijd kansen om voor de bewoners het verschil te maken.

© Copyright - Futura Zorg