Ik vind het fijn dat ik zelf kan bepalen hoe laat ik opsta en eet.
Bewoonster Oudewater

Wie hier niet went, went nergens.
Bewoner Waalwijk

Uw medewerkers van Futura hebben met tranen in hun ogen mij gecondoleerd, dat vind ik zo mooi, ze gaven echt om mijn moeder waren zo betrokken.
O.J.

De overgang naar Futura was groot: tijd voor bewoners; geen overbodige tijdverspilling aan administratie, een oase aan rust en een gezellige sfeer! Dit alles gaf mij weer plezier in het werk.
Medewerkster uit Waalwijk

Er wordt individueel gekeken naar wat nodig is. Ons familielid ervaart vrijheid.
Mantelzorger Waalwijk

Ik wil onze dank uitspreken aan Futura, haar zorgteam en de bewoners, voor de fijne tijd met warme contacten en liefdevolle verzorging die onze vader in Futura is geboden.
B.Z.

Wat ik voornamelijk koester zijn de momenten dat ik met de bewoners een praatje kon maken, en dat ik daar gewoon de tijd voor kon nemen. Het menselijk contact is belangrijk in de zorg die je geeft, en bij Futura Zorg staat dit voorop.
Oud medewerkster Futura

Zeer persoonlijk, zeer mensgericht.
Mantelzorger F.

Even voorstellen: hoofdkantoor

Frank Moust, directeur a.i.

Sinds april 2017 geef ik vanuit mijn functie als algemeen directeur overall leiding aan de gehele Futura-organisatie. Mijn vaste standplaats is het hoofdkantoor in Hendrik-Ido-Ambacht, maar ik ben ook veel te vinden op de verschillende  locaties voor werkbezoek, overleg, sturing, ontwikkeling en verbetering. Ik zie binnen Futura elke dag weer een heel sterk gemotiveerd team van medewerkers dat, samen met de – al evenzo sterk gemotiveerde –  locatiebeheerders, de beste zorg aan onze bewoners (wil) geven. Dat maakt mij trots en ik voel mij ook bevoorrecht in mijn functie. Ik kan mijn eigen talenten, inmiddels opgedane kennis, kunde, vaardigheden  en werkervaring(en) in de ouderenzorg daardoor namelijk samen met én binnen de gehele Futura-organisatie optimaal benutten en inzetten, teneinde in de “zorg voor én om onze ouderen” blijvend iets zinnigs, betekenisvol en maatschappelijk nuttigs te realiseren. Deze positieve bijdrage lever ik graag.

Cynthia Slotema, managementassistente

Sinds maart 2018 werk ik met veel plezier bij Futura Zorg op het hoofdkantoor in Hendrik-Ido-Ambacht. In mijn functie als managementassistente ondersteun ik de directie en de verschillende locatiebeheerders en medewerkers. Mijn werkzaamheden variëren van het regelen van soms hele kleine dingen tot het organiseren, afhandelen en/of betrokken zijn bij allerlei grotere zaken voor de organisatie als geheel. Denk hierbij onder meer aan personeelszaken, sales & marketing, kwaliteitsmanagement, scholing en inkoop. Af en toe ben ik voor werkoverleg ook te vinden in één van de Futurahuizen. Dat geeft mij de gelegenheid om mee te kijken in de keuken en mijn betrokkenheid bij het werk nog verder te vergroten. In mijn functie draag ik met veel plezier en trots indirect mijn steentje bij aan de zorg die Futura Zorg haar bewoners biedt.

Angela Myers, boekhouder/controller

Sinds augustus 2016 ben ik werkzaam bij Futura Zorg als boekhouder/controller. Ik verzorg de financiële administratie voor de gehele Futura organisatie; voor zowel het hoofdkantoor in Hendrik-Ido-Ambacht als voor alle Futurahuizen. Mijn werkzaamheden zijn erg uitgebreid: van administratieve werkzaamheden en personeelsadministratie tot aan het voorbereiden van de jaarrekening voor de accountant. Ik doe dit met veel plezier. Zo nu en dan ben ik ook wel eens bij één van de Futurahuizen aanwezig. Het is dan ook erg leuk om te zien hoe ik indirect mijn steentje bijdraag aan het werk en de zorg in de Futurahuizen.

Brenda Kempers, administratief medewerker

Sinds september 2019 werk ik met plezier als administratief medewerker waarbij ik tevens de managementassistent en boekhouder/controller de nodige ondersteuning bied. Mijn werkzaamheden variëren van het aannemen van de telefoon tot het verzorgen van de in- en uitdiensttreding van medewerkers. Vanwege reguliere werkoverleggen zal ik af en toe ook één van de Futurahuizen bezoeken. Daar kan ik zien waar ik indirect mijn steentje aan bijdraag. En het vergroot tevens mijn betrokkenheid bij Futura Zorg omdat ik dan gezichten krijg bij de namen die ik dagelijks voorbij zie komen in mijn werk.

Vergroot lettertype
Vergroot contrast: