Even voorstellen: hoofdkantoor

Herman Matheij, directeur

Sinds september 2020 ben ik werkzaam als directeur van Futura Zorg en ben vanuit deze functie eindverantwoordelijk voor een mooie organisatie.  Ik houd kantoor op het hoofdkantoor, maar ben ook vaak te vinden op één van de locaties. Eerder heb ik ervaring opgedaan in de ouderenzorg bij de Vitalis WoonZorg Groep (Eindhoven), Pleyade (Arnhem) en Innoforte (Arnhem/Velp) in diverse functies. Ik doe dit werk met heel veel plezier en inzet vanuit de overtuiging dat we waarde kunnen toevoegen aan het leven van onze bewoners. Samen met de locatiebeheerders, de medewerkers van de locaties & hoofdkantoor én de vrijwilligers geven wij dagelijks invulling aan onze missie en bijhorende kernwaarden. Het gaat hierbij vooral om de eigen regie van onze bewoners, vraag- en dialooggericht werken, waarde gedragen zorg en omgevingsgerichte zorg en integratie van wonen en zorg. Hierbij staan we garant voor wonen en leven in een vertrouwde omgeving, maar willen we ook een fijne werkgever zijn voor onze medewerkers (en vrijwilligers) die zich dagelijks inzetten om kwalitatief hoogstaande zorg en ondersteuning op maat te leveren, specifiek afgestemd op de individuele wensen van onze bewoners.

Laura van der Spa, manager bedrijfsvoering

Op 1 januari 2023 ben ik bij Futura Zorg in dienst getreden als manager bedrijfsvoering waarbij ik mij o.a. bezig houd met het aansturen van de afdeling Kwaliteit en de verbinding vorm tussen Futura Zorg en de stafdiensten zoals human resources (personeelszaken) en financiën van Venturion Health & Care: de moedermaatschappij van Futura Zorg. Voordat ik bij Futura Zorg in dienst ben getreden, was ik al 12 jaar werkzaam bij Venturion Health & Care in verschillende functies. Vanuit mijn laatste functie als Manager Procesoptimalisatie werd ik bij Futura Zorg ingezet als projectleider Kwaliteit@ en bij de overgang van PGB naar VPT. Tijdens deze projecten heb ik Futura Zorg leren kennen als een inspirerende organisatie in ontwikkeling met een grote schare gepassioneerde collega’s. Een organisatie waar ik graag onderdeel van wil zijn en daarom ben ik trots dat ik mij inmiddels lid van de familie mag noemen.

Cynthia Slotema, managementassistente

Sinds maart 2018 werk ik met veel plezier bij Futura Zorg op het hoofdkantoor. In mijn functie als managementassistente ondersteun ik de directie en de verschillende locatiebeheerders en medewerkers. Mijn werkzaamheden variëren van het regelen van soms hele kleine dingen tot het organiseren, afhandelen en/of betrokken zijn bij allerlei grotere zaken voor de organisatie als geheel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan marketing of ondersteuning bij de opstart van nieuwe locaties. Af en toe ben ik voor werkoverleg ook te vinden in één van de Futurahuizen. Dat geeft mij de gelegenheid om mee te kijken in de keuken en mijn betrokkenheid bij het werk nog verder te vergroten. In mijn functie draag ik met veel plezier en trots indirect mijn steentje bij aan de zorg die Futura Zorg haar bewoners biedt.

Angela Myers, boekhouder/controller

Sinds augustus 2016 ben ik werkzaam bij Futura Zorg als boekhouder/controller. Ik verzorg de financiële administratie voor de gehele Futura organisatie; voor zowel het hoofdkantoor als voor alle Futurahuizen. Mijn werkzaamheden zijn erg uitgebreid: van administratieve werkzaamheden en personeelsadministratie tot aan het voorbereiden van de jaarrekening voor de accountant. Ik doe dit met veel plezier. Zo nu en dan ben ik ook wel eens bij één van de Futurahuizen aanwezig. Het is dan ook erg leuk om te zien hoe ik indirect mijn steentje bijdraag aan het werk en de zorg in de Futurahuizen.

Marco Bekker, adviseur KAV (Kwaliteit, Arbo en Veiligheid)

Heb je een probleem, kan niemand je helpen of heb je gewoon een vraagje? Klop op mijn deur en ik zal antwoorden: jullie eigen Adviseur Kwaliteit, Arbo & Veiligheid. Per 1 april 2021 in dienst van Futura Zorg. Van huis uit (algemeen) arbo-deskundige (ooit opgeleid als jurist trouwens). Gepokt en gemazeld in de VVT-branche én de staalbouw. 20 jaar ervaring in het rugzakje. Wat betreft VVT-branche, daar was ik 20 jaar arbo-adviseur bij een hele grote zorgorganisatie; slechts zijdelings kwam ik daar in aanraking met kwaliteit. Bij het staalbouwbedrijf kwam ik in aanraking met drie certificeringen waarvan ik bij aanvang amper iets wist, maar toch steeds het bedrijf door de audits heen sleepte – met goede afloop. Meestal. Zo kreeg mede door mijn inzet het bedrijf voor het eerst een gecertificeerd Kwaliteitsmanagement-systeem (ISO9001). De mens, menswaardigheid, vormt toch altijd weer de kern van mijn interesse. De verkenning van de balans tussen mens & organisatie deed me ooit ook in de arbo-wereld belanden. Of het nu over zorg, arbo of kwaliteit gaat – de weg van continue verbetering, steeds een stapje hoger, lukt alleen als er een collectief bewustzijn op die terreinen ontstaat. Als ons dat lukt, is de grootste slag gewonnen. Samen met mijn collega’s bij Futura Zorg hoop ik steeds dat stapje hoger te kunnen gaan.

Ernest Mjureke

Ernest Mjureke, kwaliteitsverpleegkundige

Sinds november 2021 ben ik als kwaliteitsverpleegkundige werkzaam bij Futura Zorg. Als verpleegkundige heb ik ervaring opgedaan in het ziekenhuis, de thuiszorg, het verpleeghuis, de huisartsenpraktijk en de huisartsenpost. In deze mooie functie bij Futura Zorg bied ik ondersteuning aan alle medewerkers van de Futurahuizen waar het gaat om de kwaliteit van zorg. Dit is een heel breed gebied, strekkend van onder andere de omgang met bewoners tot de (verpleegtechnische-)handelingen, kennis en registratie. Deze ondersteuning is zowel gevraagd als ongevraagd en altijd met als uitgangspunt samen de zorg beter en veiliger te maken voor de bewoners en de medewerkers. Mijn functie voer ik voor een groot deel uit vanuit het hoofdkantoor, echter zal ik waar mogelijk en wenselijk ook op de verschillende locaties aanwezig zijn.

© Copyright - Futura Zorg