Even voorstellen: Oud-Beijerland

Marianne de Lange

Marianne de Lange, locatiebeheerder Futura Zorg Oud-Beijerland

Vanaf april 2024 ben ik locatiebeheerder bij Futura Zorg in Oud-Beijerland. Sinds mijn 2e levensjaar woon ik in de Hoeksche Waard waarvan het grootste deel in Oud-Beijerland.

Op het moment van schrijven (2024) ben ik 19 jaar werkzaam in de ouderenzorg. Ik heb ervaring opgedaan in de intra- en extramurale setting. In februari 2024 een mooie collegereeks Excellent Leiderschap op Nyenrode mogen afsluiten.

Het “zorgen voor” zat al vroeg in mijn bloed. Als tienermeisje wandelde ik een verpleeghuis in
Oud-Beijerland binnen, om “gewoon” bij een onbekende bewoonster van de locatie een praatje te maken en na haar langer te hebben bezocht, mee mocht nemen voor een wandeling tussen het groen. Zo is mijn liefde voor de ouderenzorg begonnen en doe ik dit nog elke dag met veel passie, liefde en plezier. Ik kan enorm genieten als bewoners genieten, maar maak ook zeker tijd als er een luisterend oor nodig is.

© Copyright - Futura Zorg