Even voorstellen: Den Bosch

Josyne Gerritsen, locatiebeheerder Futurahuis Den Bosch

Ik ben Josyne Gerritsen en op het moment van schrijven 33 jaar. Ik woon samen met mijn man en 3 kinderen (1 jongen en 2 meiden) in Waalwijk. Ik ben in 2022 bij Futura Zorg gestart als verpleegkundige met het doel om te groeien en mijzelf te ontwikkelen tot locatiebeheerder. Sinds 15 december 2023 ben ik locatiebeheerder van het Futurahuis in Den Bosch. Voor mijn komst bij Futura Zorg, ben ik werkzaam geweest als wijkverpleegkundige in de wijk waar ik veel ervaring op heb mogen doen. Mijn ambitie om mijzelf verder te ontwikkelen en te groeien heeft mij bij Futura Zorg gebracht. Tijdens mijn eerste kennismaking kwam ik in een warm bad terecht waar ik mij direct thuis en veilig voelde. Ik voelde de ruimte om mijzelf te zijn. Mijn ambitie is om de beste zorg aan de bewoners te geven met behoud van eigen regie en om de medewerkers te coachen en te begeleiden om dat met elkaar te bereiken.

© Copyright - Futura Zorg