Ik vind het fijn dat ik zelf kan bepalen hoe laat ik opsta en eet.
Bewoonster Oudewater

Wie hier niet went, went nergens.
Bewoner Waalwijk

Uw medewerkers van Futura hebben met tranen in hun ogen mij gecondoleerd, dat vind ik zo mooi, ze gaven echt om mijn moeder waren zo betrokken.
O.J.

De overgang naar Futura was groot: tijd voor bewoners; geen overbodige tijdverspilling aan administratie, een oase aan rust en een gezellige sfeer! Dit alles gaf mij weer plezier in het werk.
Medewerkster uit Waalwijk

Er wordt individueel gekeken naar wat nodig is. Ons familielid ervaart vrijheid.
Mantelzorger Waalwijk

Ik wil onze dank uitspreken aan Futura, haar zorgteam en de bewoners, voor de fijne tijd met warme contacten en liefdevolle verzorging die onze vader in Futura is geboden.
B.Z.

Wat ik voornamelijk koester zijn de momenten dat ik met de bewoners een praatje kon maken, en dat ik daar gewoon de tijd voor kon nemen. Het menselijk contact is belangrijk in de zorg die je geeft, en bij Futura Zorg staat dit voorop.
Oud medewerkster Futura

Zeer persoonlijk, zeer mensgericht.
Mantelzorger F.

Even voorstellen: Den Bosch

Toon Christiaens, locatiebeheerder Futurahuis Den Bosch

Met uitgebreide ervaring in de zorg en andere sectoren, geef ik vanaf de start van het Futurahuis in Den Bosch invulling aan deze meest recente locatie van Futura Zorg. Het is mijn doel om mensen een fijn leven te bezorgen. Met een respectvolle benadering en met oog voor de eigenheid van de bewoners, geef ik samen met de bevlogen medewerkers invulling aan wonen en zorg. En uiteraard doen we dat in goed overleg met de naaste familie van de bewoners. Bij Futura Zorg doet de “menselijke maat” er toe! Het is geweldig dat ik vanuit mijn rol kan bijdragen aan het welzijn van bewoners en medewerkers van ons huis.

Vergroot lettertype
Vergroot contrast: