Open huis bij nieuwe locatie Futura Zorg in Ter Aar

Begin november is de kleinschalige woonzorglocatie voor ouderen van Futura Zorg aan de Aalscholverlaan 52 in Ter Aar opgeleverd. Gedurende de eerste twee weken van november hebben de medewerkers hard gewerkt om alles gereed te maken voor de ontvangst van de eerste bewoners. Op maandag 13 november was het dan eindelijk zover: de allereerste bewoners namen hun intrek in het gloednieuwe Futurahuis.

Het verhuizen naar een nieuwe woonomgeving is altijd een aanpassing, en daarom is het bijzonder prettig dat bewoners hun eigen meubilair kunnen meenemen. Op deze manier krijgt de nieuwe woonomgeving een vertrouwd gevoel en voelt het al snel als thuis. Met 24 uur per dag, 7 dagen per week aanwezige zorg, ervaren niet alleen de bewoners maar ook hun naasten een geruststellend gevoel. Dagelijks wordt er vers gekookt, de was en schoonmaak wordt verzorgd en er wordt veel aandacht besteed aan het welzijn van de bewoners. Wonen bij Futura Zorg betekent niet dat alles uit handen wordt genomen. Bewoners behouden zoveel mogelijk regie over hun eigen leven in een omgeving waarin zij zich thuis voelen en waar hun welzijn centraal staat.

Bent u voor uzelf of voor uw naaste(n) nog op zoek naar een woonzorglocatie? Wij hebben zowel eenpersoons appartementen als appartementen voor echtparen beschikbaar. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen bij Futura Zorg in Ter Aar tijdens het Open Huis op vrijdag 1 december van 14.00 tot 17.00 uur en zaterdag 9 december van 10.00 tot 17.00 uur. Kom binnen, maak kennis met de bewoners & medewerkers en proef de sfeer.

Natuurlijk bent u ook op een ander moment van harte welkom. Als u van tevoren aangeeft wanneer u langskomt, dan maken wij graag tijd voor u vrij. U kunt hiervoor mailen naar Harry Verbeek, locatiemanager via teraar@futurazorg.nl of hem bellen op 0172-551226.