Wethouder legt laatste steen Futura Zorg Ter Aar

Een feestelijke dag voor Futura Zorg! Met nog enkele maanden te gaan voordat het nieuwe Futurahuis aan de Aalscholverlaan in Ter Aar wordt geopend, is op 5 juli jl. onder toeziend oog van de aanwezigen door de Nieuwkoopse wethouder Ines de Ridder de laatste steen gelegd.

De nieuwe locatie van Futura Zorg beschikt over 17 éénpersoons appartementen en 3 tweepersoons appartementen en biedt ouderen de mogelijkheid om zelfstandig te wonen en tegelijkertijd verzekerd te zijn van zorg.  Kwaliteit van leven staat bij Futura Zorg voorop. Dat betekent onder meer dat een zo lang mogelijk regie over het eigen leven centraal staat. Met daar waar nodig, dagelijkse begeleiding, persoonlijke verzorging en verpleging. Door de kleinschaligheid voelt wonen bij Futura veilig en vertrouwd, bijna net als thuis.

Vlnr: locatiebeheerder Harry Verbeek, wethouder Ines de Ridder en directeur Herman Matheij

Alhoewel het nieuwe Futurahuis in Ter Aar nog in aanbouw is, houdt Futura Zorg op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus Open Huis voor iedereen die geïnteresseerd is in wonen of werken bij Futura Zorg in Ter Aar. Dus kom binnen en laat u rondleiden door medewerkers van Futura Zorg.

Om een goede indruk te krijgen, is er één appartement volledig ingericht.

Wilt u meer informatie over wonen of werken bij Futura Zorg in Ter Aar? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met de locatiemanager Harry Verbeek. Hij informeert u graag!